lauantai 6. lokakuuta 2012

Pikapäivitys

Nyt on ollut niin kiireistä, etten ole edes ehtinyt keskittyä päivittämiseen. On pitänyt lisätä jo pari ellei useampikin julkaisu, mutta kuvien ottaminen on tuntunut ylivoimaiselta. Mutta esittelen nyt kaksi paria uusia kenkiä, jotka sopivat hyvin talvikäyttöön. Olenkin molemmat parit ottanut arkikäyttöön, enkä jaksanut putsailla, joten älkää katsoko likakohtia!

Kivat saapasmalliset kengät bongasin äitin ja siskoni kanssa Citymarketista! Yllättävää kyllä sieltäkin löytyy aika mukavia kenkäpareja. Tällä kertaa siellä oli panostettu saapaspuoleen, mutta minun onnekseni vain nämä miellyttivät lopulta silmää. Todella ihanat kävellä ja korkoa ei ole liikaa lunta ja jäätä ajatellen.



Sitten nämä bootsimalliset nilkkurit. Sain nämä siskoltani, joka puolestaan oli tilannut nämä alehinnalla SpiritStoren nettikaupasta. Koska kenkä oli aletuote, ei ollut mahdollista palauttaa kenkien osottautuessa liian pieniksi, sain ne itselleni. Jee, kiitos pienestä jalasta. Itsellenihän nämä ovat hiukan liian isot, mutta se auttaakin muuttamaan kengät talvikengiksi kun sisään mahtuu villasukka! Ketju on mukava, muttei kuitenkaan liioiteltu yksityiskohta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti